Visie

Nieuwe technologieën, internet, globalisering, klimaatverandering, studeren, geld verdienen, nieuwe baan, eigen bedrijf, dromen realiseren, financieringen, verliefd, teleurstellingen, ziekte, op vakantie …..

Overal is tegenwoordig informatie te vinden over alles. Het is een stroom aan informatie die een bepaalde houding van je vraagt en steeds weer een appèl doet om keuzes te maken. Gewenst, maar ook ongewenst. Hoe kun je hier het beste mee omgaan? Wat past bij jou en waar voel jij je goed bij? Hoe weet je waar je kansen, mogelijkheden en talenten liggen, zonder eerst gelijk keuzes te hoeven maken. Hoe creëer je ruimte voor jezelf om te mogen ontdekken, te verkennen en te experimenteren? De paradox van snel willen handelen of onder druk staan om een oplossing te vinden, is, dat je teruggrijpt naar dat wat bekend is voor je. Dat hoeft niet verkeerd te zijn, maar het is vaak de reden waarom je niet tot verdere persoonlijke groei kunt komen. Niet in de gelegenheid wordt gesteld om over andere dingen na te denken en te verkennen. Misschien passen deze wel veel beter bij jou, maar daar zal je niet achter komen als je blijft doen wat je altijd al gedaan hebt.

Op een bepaald moment in je leven kan zich dit gaan wreken. Om deze reden is het zinvol om met enige regelmaat stil te staan bij en te sparren over wat je bezighoudt en nieuwe inzichten en perspectieven te durven ontdekken over wat er nu speelt in je leven en waar je nu voor staat. Je persoonlijk potentieel leren verkennen en tot volle bloei te laten komen. Het kennen van en vertrouwen op van wat voor jou belangrijk is en wat bij je past, vermindert de druk van de buitenwereld en helpt bij het maken van keuzes en vinden van oplossen voor vraagstukken waar je voor staat. De sleutel zit in jezelf en is voor ieder weer anders.

Ik ben daarin graag een klankbord en sparringpartner, maar ook iemand die als het nodig is praktische ondersteuning biedt.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.