Aanbod

Wil je beter uit de verf komen, meer overzicht krijgen, je gedachten ordenen, en/of nieuwe perspectieven op bestaande situaties krijgen? Dan kunnen een of meerdere coach- of klankbordgesprekken uitkomst bieden. Bij beide gaat het om het verkrijgen van nieuwe inzichten en verruimen van bewustwording en hoe dit verder naar de realiteit te vertalen. Verschil is dat bij coaching het gaat om afgeronde trajecten met afgesproken doelstellingen en klankbordgesprekken meer reflectief van karakter zijn en met enige regelmaat over een langere periode plaatsvinden. Wester Connectie stimuleert en begeleidt je naar het vinden van je eigen unieke oplossingen voor de vragen die je hebt. De belangrijkste graadmeter is dat wat je verwerft aan inzichten en nieuw perspectief, je vertaalt in anders doen en dit op een positieve manier merkbaar is in je leven, in wat je ervaart en onderneemt, voor jezelf en voor anderen.

Voorbeelden van dienstverlening
• Klankbordgesprekken voor professionals en ondernemers
• Coachtrajecten in het kader van loopbaan, competentie ontwikkeling, re-integratie, versterking persoonlijke vaardigheden en samenwerkingsvraagstukken
• Ondersteuning bij het vinden en houden van werk

 

Wester Connectie begeleidt mensen en is aanwezig in geval van ziekte en wanneer iemand graag thuis wil blijven, maar extra ondersteuning met persoonlijke aandacht wenselijk is. Bijvoorbeeld nacht waak of slaapdienst, huishoudelijke ondersteuning, persoonlijke verzorging, niet medische zorg en begeleiding.

Mantelzorgers. In mijn vrijwilligerswerk ervaar ik keer op keer dat mantelzorgers met veel liefde veel werk op hun bordje krijgen en nemen. Maar zorgen ze ook voor zichzelf? Vaak in alle drukte, met alle bordjes van werk, thuis, zorg, verdriet, geregel en gedoe, is het lastig om tijd voor zichzelf te reserveren. Enerzijds omdat er een beroep op ze wordt gedaan waar zij gehoor aan willen geven, anderzijds omdat hun hoofd overloopt van alles wat gedaan moet worden. Een gesprek helpt om weer overzicht te krijgen en te bepalen wat je moet en kunt doen, om zowel goed voor jezelf als voor de ander te zorgen. En welke hulp je eventueel daarbij kunt inschakelen.

Taal is – naast beelden en mimiek – een belangrijke manier om een boodschap over te brengen. Het zijn niet alleen woorden, maar ze brengen ook gevoel en beleving over. Best lastig, zeker als je dit voor jezelf doet. Het kan helpen als iemand met taalgevoel en meer afstand helpt om de woorden te vinden waar naar je op zoek was. Of die een stuk tekst voor je redigeert.

Zoek je ondersteuning bij het verwoorden van een tekst, verhaal of scriptie die je aan het schrijven bent, of heb je een speech of afscheidswoord wat je aan het voorbereiden bent, ik ben je graag van dienst.

Idem voor het vertalen van en naar het Engels. Door mijn tweetalige opvoeding ben ik vergelijkbaar met een native speaker. Ik vertaal zowel zakelijke teksten (website, flyer, scriptie), als ook persoonlijke teksten, bijv. een verhaal of roman.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.