Introductie

Wester Connectie biedt diensten aan op de gebieden van coaching, taal en zorg.

Of het nu gaat om coaching, taal of zorg, Wester Connectie helpt en begeleidt jou naar het vinden van je eigen unieke oplossingen voor de vragen die je hebt. Het gaat erom verbinding te maken tussen wat er gebeurt in de buitenwereld met wat je wilt, wat je kunt en wat je ervaart.

Ik ben daarin graag een klankbord en sparringpartner. Daarnaast bied ik ook praktische ondersteuning, bijvoorbeeld als het gaat om redigeren van teksten, maken van vertalingen en niet-medische zorg en begeleiding.

Wester Connectie is er voor jou als mens, medewerker, collega, leidinggevende, ondernemer, vriend, gezinslid, ouder, grootouder, senior en student.

Ben je benieuwd naar wat Wester Connectie voor jou kan betekenen? Neem contact op of kom langs en ik geef je graag verdere informatie. Tijdens ons gesprek kun je je verder oriënteren op jouw vraag en bepaal jij of en zo ja, welke ondersteuning jou een stap verder brengt naar wat je wilt bereiken of oplossen. Wees welkom om vrijblijvend kennis te maken en te verkennen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.